Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ZE BUBBA's gear demos

 

Olen musiikin suurkuluttaja, jonka harrastukset ja vapaa-aika pyörivät vahvasti aiheen ympärillä. Musiikin kuuntelu on ollut intohimonani pienestä pitäen, soittohommat tulivat kuvaan vasta hiukan myöhemmällä iällä.

Kitaraa olen soittanut 2000-luvun alkuvuosista. Tärkeimpänä sytykkeenä aloittamiseen oli biisien tekeminen ja nauhoittaminen - mielikuvitukseni lähti laukkaamaan moniraitaäänitysten, efektien ynnä muiden loputtomista mahdollisuuksista.

Rummut ovat kiehtoneet minua aina, vaikkakin niiden säännöllinen harrastaminen oli vuodet on/off -tyyppistä, lähinnä harrastuspaikkojen puutteesta johtuen. Viime vuodet kitara ja rummut ovat olleet "pääinstrumentejani" sulassa sovussa, rinnakkain.

Olen ollut mukana jokusessa bändissä mutta oman musiikin tekeminen alusta loppuun on ollut aina kiehtova ajatus. Musiikin tuotanto on tullut tätä kautta myös tutuksi.

Kitara-soundeista nautin monen moisista, oli se sitten perinnehenkistä vintage-pörinää tai modernimpaa hi-gain -mäiskettä. Kotistudio-puuhia varten olen tästä syystä pyrkinyt löytämään melko kattavan paletin erinäisiä efektejä ja kitaroita. Musiikkimakuni sijoittuu jonnekin Sigur Rosin ja Sepulturan välimaastoon. Ai niin, olen vasenkätinen.

-Ziggy