Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Minä
 

Olen kitaransoiton ohella tatuoitavana olemista, pyöräilyä, jousiammuntaa, lukemista ja kirjoittamista harrastava kitaristi. Olen harrastanut musiikkia niin kuuntelun kuin soiton muodossa suurimman osan elämästäni. Ensimmäiset vuodet menivät vähän vaihtelevan innostuksen mukaan sopivaa instrumenttia etsiessä. On tullut kokeiltua, rumpuja, koskettimia ja bassoa. Kitara oli kuitenkin se soitin, joka vei sydämeni ja sen löydettyäni en ole viettänyt montaakaan päivää soittamatta. Kuulun siihen koulukuntaan joka pitää kaikkein eniten 60/70 -luvun yksinkertaisesta ja rehellisestä kitara ja soittaja tyylistä, ilman mitään efektejä kitaran ja vahvistimen välissä. Nyt pienoinen efektikärpänen on kuitenkin purrut myös minua. Maltillinen efektien käyttö soitossani on lisääntynyt aiempaan verrattuna huomattavasti, tämän johdosta työn alla on kunnollisen pedaalilaudan kokoaminen. Kitarakamoissa pyrin nykyisin suosimaan pääsääntöisesti kotimaista käsityötä.

Bänditoiminnalle ei arjen kiireiltä tällä hetkellä jää juurikaan aikaa, mutta pyrin kompensoimaan tätä vajavaisuutta treenaamalla soittoa vähintään tunnin päivässä. Sanoitan ja sävellän myös toisinaan kun inspiraatio iskee.

Musiikkimakuni varsinkin soittaessa on todella laaja. Menee niin Rock, Blues, Jazz kuin Heavykin. Pyrin kehittämään itseäni jatkuvasti niin teorian kuin käytännönkin saralla.
 
 
-Gabe